Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Άγριο κράξιμο της Ρεπούση (Re-pussy) στα Χανιά!


Έντονες ήταν διαμαρτυρίες πολιτών  στα Χανιά , οι οποίοι διέκοψαν την παρουσίαση βιβλίου της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ και καθηγήτριας ιστορίας στο ΑΠΘ κας Μαρίας Ρεπούση.


Η παρουσίαση του βιβλίου «Τα Μαρασλειακά 1925-1297» έγινε την Τετάρτη το βράδυ στην αίθουσα του ΤΕΕ/ΤΔΚ και όλα ξεκίνησαν ομαλά.

Όμως ξαφνικά, πριν αρχίσει η εκδήλωση, πολίτες που ήταν καθισμένοι στην αίθουσα, σηκώθηκαν και άρχισαν να «επιτίθενται» λεκτικά στην κα Μαρία Ρεπούση φωνάζοντας για τις γνωστές αναφορές της σε άλλα βιβλία της ιστορίας, οι οποίες είχαν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και αμφισβητήσεων.

Μάλιστα από το πανδαιμόνιο που προκλήθηκε αποχώρησε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Κώστας Χουρδάκης ο οποίος επρόκειτο να παρουσιάσει το βιβλίο.

Τελικά, οι διαμαρτυρόμενοι έφυγαν και η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ μίλησε η ίδια για το βιβλίο της φανερά εκνευρισμένη από τα όσα έγιναν, ενώ σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους έκανε λόγο για βαθειά αντιδημοκρατική συμπεριφορά.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η κα Ρεπούση, ο καθένας έχει τις δικές του απόψεις που πρέπει να μπορούν ελεύθερα να ακούγονται, αλλά αυτοί αντί να συμμετάσχουν στον διάλογο ήθελαν να τον εμποδίσουν.

Το πρέπον θα ήταν η κα. Ρεπούση να σταματήσει να μιλά για λίγο... Ακόμα και η ίδια γνωρίζει ότι προκαλεί την κοινή γνώμη με τις δηλώσεις της!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου